10 tips voor Oosterse accessoires in huis

Een specifieke kleur als trend is niet meer aan de orde in 2021. Dit jaar gaat het veel meer om kleurencombinaties en de invloed daarvan op je interieur. Het zijn dan ook expressieve, weelderige kleuren die je woning zullen opfleuren. De combinatie van de kleuren onderling doet wonderen voor je huis. Door te spelen met materialen en afwerkingen vergroot je het effect. Een glossy of matte finish, of een goud gecombineerd met roze of groen hebben direct een heel ander resultaat.

Trek de natuur naar binnen

Als je aan groen denkt, denk je aan de natuur en aan harmonie. Groen was al duidelijk aanwezig, maar na het afgelopen jaar blijven we absoluut genieten van deze kleur in onze omgeving. Bij groen heb je een uitgebreid natuurlijk kleurenpalet om creatief mee om te gaan. Groen laat zich graag combineren met goud, beige of zwart.

Opteer voor lichte, transparante tinten met een kussen, een vaas, theelichthouders of een papiergewicht met kleurrijke kwallen.

Zacht in kleur en materiaal

Zachtheid is een thema dat ook dit jaar in de interieurs opduikt. Dit wordt het best uitgedrukt met een kleurenwaaier gaande van roze en beige over zalm tot een neutraler grijs.. Wil je meer contrast creëren en elke kleur tot haar recht laten komen? Combineer deze tijdloze tinten met je groene of zwarte accessoires.

Kies roze en beige kleuren met onder andere een spiegel, een zachte plaid, een vaas of een decoratief beeldje.

Ga voor warme luxe met goud

Om de zachtheid in je woonst te behouden zijn warme, cozy kleuren nodig. Goud speelt daar aardig op in. Het geeft je interieur direct een luxueuze uitstraling. Goud is een dankbare kleur, want het is de ideale partner voor tal van andere tinten. Samen met neutrale tinten als roze en beige tover je een kamer om tot een oase van rust. Of ga voor een gedurfde mix met groen of zwart.

Vrolijk je huiskamer op met speelse gouden aapjes, met blad versierde kaarsenhouders of zachte kussens.

Tijdloze elegantie

Marmer is weer helemaal terug. De prachtige kleurschakeringen in marmer verrassen je steeds weer. Opteer voor een witte marmer voor elegantie en rust. Ook zwart blijft een favoriet. Met een aantal stijlvolle accessoires creëer je een tijdloos, minimalistisch interieur. Zwart is ook ideaal in combinatie met levendig goud, groen of roze voor een contrasterend effect.

Voeg een eigentijdse toets toe met een marmeren kers of een vaas. Combineer een strakke, zwarte bloempot met een kleurige kamerplant.

Ben je klaar om je interieur een extra boost te geven? Laat je verleiden met de prachtige accessoires van Sweet & Lovely Home Decoration en tover je huis om in een zachte, warme plek.